Darbo teisė


Darbo teisės advokatai padės išspręsti su darbo santykiais susijusius ginčus

Siekiame suteikti kvalifikuotą pagalbą darbo teisės klausimais ir atstovauti jūsų interesus, darbo aplinkoje kilus ginčams.

Darbo teisės advokatų tikslas – ginti tiek juridinių, tiek fizinių asmenų interesus. Advokatai padeda sudaryti įvairias su darbo reikalais susijusias sutartis ir spręsti darbo santykių ginčus.
Dažnai šalys pajėgios susitarti taikiai, todėl tokiais atvejais dėl atlyginimų, darbo sąlygų, darbuotojo bei darbdavio teisių ar pareigų kilusios problemos teismo nepasiekia.

Darbo teisės advokatai konsultuoja

Nors darbo teisė reguliuoja su jų atliekama komercine veikla susijusius šalių santykius, advokatų teikiamų paslaugų sritis gali būti labai plati. Profesionalūs teisininkai teikia konsultacijas, rengia sutartis ir kitus juridinę reikšmę turinčius dokumentus, atstovauja jus derybose, valstybės institucijose, teisme ir yra visada pasirengę išsamiai atsakyti į visus jūsų klausimus.

Advokatų paslaugos

Mūsų darbo teisės advokatai teikia šias paslaugas:

darbo teisė

  • kvalifikuota konsultacija;
  • atstovavimas teisme;
  • sutarčių ir kitų dokumentų rengimas.

Mūsų advokatai jau ne vienerius metus specializuojasi verslo ir darbo teisės srityje, todėl puikiai išmano darbo teisės principus ir normas. Pirmąją kvalifikuotą konsultaciją suteiksime nemokamai, o kruopščiai išnagrinėję jūsų atvejį teiksime tolesnę teisinę pagalbą.

Kada kreiptis į advokatą?

Mūsų advokatų kontoroje dirba tik visiškai kvalifikuoti teisininkai ir teisės ekspertai. Darbo teisė yra tik viena mūsų darbo sričių, todėl nagrinėti kompleksines bylas galime ir holistiškai.

Susisiekite